Goede osteopathie

Evelyne De Paepe specialiseerde zich in osteopathie en endermologie. Zij volgde een intensieve en gedegen opleiding zodat zij in staat is om u op de beste manier en met de nieuwste inzichten verder te helpen.

Osteopathie

Osteopathie is samengesteld uit 'os' en 'pathologie', waarbij de uitgangspositie het concept van eenheid is tussen structuur en functie in gezondheid en ziekte. Hierin wordt rekening gehouden met zowel de biologische, gedragsmatige, biochemische, fysieke en mentale aspecten van het mens-zijn. Osteopathie kan aangewend worden ter preventie of ter verlichting en behandeling van ziekte zoals bijvoorbeeld:

  • bij kinderen: huilbaby's, krampen, reflux, sinusitis, schedelasymmetriën,...
  • bij volwassenen: hoofdpijn, rugklachten, orgaanproblemen, migraine, sinusitis,...

Kwaliteit

Evelyne De Paepe volgde haar opleiding osteopathie in Gent (DO-MROB) aan The International Academy of Osteopathy (IAO). Na het afronden van haar opleiding in 2003, sloot zij zich aan bij de beroepsvereniging van osteopaten. De beroepsverening garandeert dat de aangesloten leden uiterst professioneel actief zijn en de deonthologische code van de vereniging volgen, zodat onder meer kwaliteit van het beroep gewaarborgd blijven.

Daarnaast volgt Evelyne op regelmatige basis bijkomende vormingscursussen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en nieuwe methodieken.